Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g78g24kcal3.6g1.6g0.2g1.3g
Herne 19g13kcal1g1.8g0.1g0.6g
Lime, kuorittu, annos 50g7.8g2.8kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g47g56kcal10.3g0.4g1.6g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g269kcal29.8g8g12.8g4.6g
Valittu annoskoko188g134kcal14.9g4g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna94g67kcal7.5g2g3.2g1.2g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041