Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g50g130kcal2.3g1.8g13.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g25g30kcal0.8g1g2.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g19g35kcal4.9g0.1g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g614kcal35.2g8g50.8g0.6g
Valittu annoskoko188g307kcal17.6g4g25.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna94g153kcal8.8g2g12.7g0.2g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870