Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g34g152kcal2.6g23g5.5g1.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)11g79kcal0g0g8.8g0g
Liivatelehti, gelatiini1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl23g14kcal0.9g1.2g0.6g0g
Maitorahka (Pirkka)78g52kcal9.4g3.1g0.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g4.7g19kcal0g4g0.2g0g
Vadelma 22g9kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Mustikka metsä- 13g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g672kcal29.6g66g31.2g5.2g
Valittu annoskoko188g336kcal14.8g33g15.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna94g168kcal7.4g16.5g7.8g1.3g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475