Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g84g168kcal11.8g1.8g12.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tilli mauste0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g476kcal25.2g10.6g36.4g0.8g
Valittu annoskoko188g238kcal12.6g5.3g18.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna94g119kcal6.3g2.7g9.1g0.2g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565