Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 28g34kcal6g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Maissi, pirkka4.9g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lehtiselleri 2.8g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g206kcal14.6g14.4g9.4g2.2g
Valittu annoskoko188g103kcal7.3g7.2g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna94g51kcal3.7g3.6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942