Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Paprika, vihre50g8.5kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3740g642kcal22.8g99.6g11.2g33.4g
Valittu annoskoko1870g321kcal11.4g49.8g5.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna935g160kcal5.7g24.9g2.8g8.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639