Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g584g1636kcal111g0g128.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g618g216kcal9.9g42.6g0.6g8.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g668g534kcal73.5g19.4g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3740g4774kcal388.8g124g297.2g17.2g
Valittu annoskoko1870g2387kcal194.4g62g148.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna935g1193kcal97.2g31g74.3g4.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573