Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g4481g8962kcal627.3g94.1g672.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3734g2241kcal37.3g168g149.4g22.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g149g1344kcal0g0g149.4g0g
Tilli mauste37g6.3kcal0.5g0.4g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g25kcal1.2g4.8g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g75g49kcal5.6g6.7g0.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1494g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g15g34kcal1.6g5.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25322kcal1347g559.4g1944.4g45g
Valittu annoskoko10000g12661kcal673.5g279.7g972.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6331kcal336.8g139.9g486.1g11.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565