Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 736g248kcal5.1g40.5g0.7g10.3g
Mansikka 412g192kcal2.1g34.6g0.8g7.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g626g2440kcal0g613.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g5759kcal14.4g1376.4g3g36.2g
Valittu annoskoko1872g2880kcal7.2g688.2g1.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna936g1440kcal3.6g344.1g0.8g9.1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463