Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 622g4512kcal7.4g2.5g505.6g0g
Sokeri 423g1717kcal0g422.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2497kcal74.1g509.4g8.7g25.5g
Siirappi 100g300kcal0.1g73.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g18050kcal163.2g2016.2g1028.6g51g
Valittu annoskoko1872g9025kcal81.6g1008.1g514.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna936g4512kcal40.8g504.1g257.2g12.8g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579