Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 225g1226kcal2g1.1g137.2g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Raparperi pakastettu525g163kcal3.7g28.9g0.5g7.3g
Fariinisokeri75g305kcal0g74.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g8655kcal156.2g1166.8g360.6g35g
Valittu annoskoko1872g4328kcal78.1g583.4g180.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna936g2164kcal39.1g291.7g90.2g8.8g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875