Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 696g993kcal87g2.1g71.4g0g
Voi 317g2296kcal3.8g1.3g257.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 158g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g237g1453kcal50.1g16.4g132.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g79g7.9kcal1.2g0g0.5g67.3g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g63kcal0g15.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 38g141kcal7g4.2g8.2g11.5g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Voi 21g154kcal0.3g0.1g17.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g16g97kcal3.3g1.1g8.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g5.4g0.5kcal0.1g0g0g4.6g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g10657kcal320.8g103.6g1002.2g168.6g
Valittu annoskoko1872g5329kcal160.4g51.8g501.1g84.3g
Annoskoko puolitettuna936g2664kcal80.2g25.9g250.6g42.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597