Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)376g211kcal32g18.8g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu191g241kcal21g0.6g17.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%18g45kcal2.5g2g1g8.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit48g193kcal19.3g7.7g9.6g7.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15g9kcal1.5g0.8g0g11g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g211g202kcal8.8g35.8g0.4g10.3g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g75g14kcal1.6g0.2g0.3g2.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen105g146kcal20g0g7.4g0g
Katkarapu 105g72kcal15.2g0g1.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g75g104kcal20.3g0g2.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g15g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä185g281kcal57.7g0g5.4g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g75g38kcal0.8g9g0.8g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g376g941kcal67.7g5.6g71.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g4996kcal537.2g161.6g236.4g79.2g
Valittu annoskoko1872g2498kcal268.6g80.8g118.2g39.6g
Annoskoko puolitettuna936g1249kcal134.3g40.4g59.1g19.8g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878