Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)179g226kcal19.7g0.5g16.1g0g
Sokeri 305g1238kcal0g304.7g0g0g
Rypsiöljy 215g1904kcal0g0g215.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 479g86kcal2.7g12g1.9g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 431g1478kcal43.9g301.4g5.2g15.1g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.7kcal0.1g1.9g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Rusina 144g420kcal4g86.3g0.7g13.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g96g574kcal23g6.3g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g11988kcal188g1454.2g582g64.8g
Valittu annoskoko1872g5994kcal94g727.1g291g32.4g
Annoskoko puolitettuna936g2997kcal47g363.6g145.5g16.2g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097