Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g450g991kcal48.2g2.7g76.5g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g675g385kcal9.5g83.7g1.4g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g2796kcal117g174.6g159.4g0.4g
Valittu annoskoko1872g1398kcal58.5g87.3g79.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna936g699kcal29.3g43.7g39.9g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503