Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 499g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 999g3426kcal101.8g699g12g34.9g
Margariini 80 % laktoositon 175g1222kcal1.1g0g137.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g10583kcal257.8g1621.4g317.8g71.8g
Valittu annoskoko1872g5291kcal128.9g810.7g158.9g35.9g
Annoskoko puolitettuna936g2646kcal64.5g405.4g79.5g18g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250