Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1152g739kcal36.9g55.5g40.3g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g5758g6334kcal1439.5g0g57.6g0g
Korppujauho (Pirkka)960g3436kcal134.4g671.8g21.1g48g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g33kcal1.5g6.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2111g3012kcal263.9g6.3g216.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27106kcal3752.4g1479.4g671g96.2g
Valittu annoskoko10000g13553kcal1876.2g739.7g335.5g48.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6777kcal938.1g369.9g167.8g24.1g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567