Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Herkkusieni säilyke 200g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.40g140kcal5.3g27.2g1g1.5g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi20g66kcal0.9g3g5.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 300g893kcal55.7g7.5g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3748g2737kcal142.4g118g184.2g27.4g
Valittu annoskoko1874g1368kcal71.2g59g92.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna937g684kcal35.6g29.5g46.1g6.9g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038