Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 500g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.8g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1000g3431kcal101.9g700g12g35g
Margariini 80 % laktoositon 175g1224kcal1.1g0g137.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3750g10598kcal258g1623.8g318.4g72.2g
Valittu annoskoko1875g5299kcal129g811.9g159.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna937g2650kcal64.5g406g79.6g18.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250