Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 86g282kcal0.4g69.1g0g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix171g154kcal1.7g35.9g0.9g0g
Tilli, tuore 128g38kcal4.7g1.2g1g2.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore171g43kcal0g15.4g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4274g1282kcal42.7g256.4g8.5g42.7g
Silakkafilee 5128g7370kcal820.5g0g456.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18338kcal1740g756g933.6g91.2g
Valittu annoskoko10000g9169kcal870g378g466.8g45.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4585kcal435g189g233.4g22.8g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092