Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste240g62kcal2.2g11.5g0.7g5.5g
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8g21kcal1g1g1.4g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g265kcal30.4g0g16g0g
Kukkakaali, tuore240g48kcal4.3g5.3g0.7g4.3g
Chili paprika punainen8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g1048kcal84.6g75.2g42.6g30.4g
Valittu annoskoko1876g524kcal42.3g37.6g21.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna938g262kcal21.2g18.8g10.7g7.6g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876