Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1601g560kcal16g108.9g8g22.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g120g363kcal22.8g0.2g30g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g35g71kcal1g1.1g7g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow30g75kcal0.2g2.3g7.5g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g2359kcal82g232.6g125.4g47.8g
Valittu annoskoko1876g1179kcal41g116.3g62.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna938g590kcal20.5g58.2g31.4g12g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094