Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g39g16kcal0.5g3.2g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%33g93kcal10.2g0g5.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese52g19kcal0.6g4.1g0.1g0.4g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g10g36kcal1.3g7g0.1g0.8g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g490kcal41.2g30.6g21.6g2.8g
Valittu annoskoko188g245kcal20.6g15.3g10.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna94g123kcal10.3g7.7g5.4g0.7g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659