Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 33g15kcal0.3g2.1g0.5g0.3g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)1.8g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives1.8g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Lohisäilyke17g17kcal3.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g206kcal9.4g18g10g3.8g
Valittu annoskoko188g103kcal4.7g9g5g1.9g
Annoskoko puolitettuna94g52kcal2.4g4.5g2.5g1g
Arvot/100g100g55kcal2.5g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718