Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g37g119kcal4.5g0.1g11.1g0g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Punaviini 11g7.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g77g251kcal10g49.5g1.5g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g783kcal31.6g100.6g26g13.6g
Valittu annoskoko188g392kcal15.8g50.3g13g6.8g
Annoskoko puolitettuna94g196kcal7.9g25.2g6.5g3.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981