Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Makaroni, tumma 24g87kcal3.2g15.8g0.7g1.4g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%29g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g558kcal30.6g40.4g29.6g5.8g
Valittu annoskoko188g279kcal15.3g20.2g14.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna94g140kcal7.7g10.1g7.4g1.5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341