Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g75g99kcal15.7g0g3.7g0g
Sipulikuutiot Apetit28g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys8.4g30kcal0.1g7.3g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)19g15kcal1.8g2.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g329kcal35.8g21.4g10.6g0g
Valittu annoskoko188g165kcal17.9g10.7g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna94g82kcal9g5.4g2.7g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110