Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Mozzarella light11g18kcal2.3g0.1g1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g38g26kcal0.8g1.2g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g213kcal16.4g9g11.2g6.6g
Valittu annoskoko188g107kcal8.2g4.5g5.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna94g53kcal4.1g2.3g2.8g1.7g
Arvot/100g100g57kcal4.4g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147