Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)10g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g224kcal14.8g18g9.4g3.2g
Valittu annoskoko189g112kcal7.4g9g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g56kcal3.7g4.5g2.4g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.9g4.8g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278