Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 86g190kcal15g0g14.6g0g
Kuohukerma (Ingman)63g213kcal1.4g1.9g21.9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g1013kcal44.8g4.4g89.8g0.2g
Valittu annoskoko188g506kcal22.4g2.2g44.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna94g253kcal11.2g1.1g22.5g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296