Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 37g23kcal1.1g1.8g1.3g0g
Uudet perunat keitetty58g44kcal1g9.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Keräkaali, 100g15g3.5kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g211kcal8.6g27g6.8g3.2g
Valittu annoskoko189g106kcal4.3g13.5g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g53kcal2.2g6.8g1.7g0.8g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745