Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu500g1800kcal60g355g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Appelsiini, kuorittu 260g122kcal1.5g23.1g0.8g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g9591kcal298.8g1164.8g435g11g
Valittu annoskoko1880g4796kcal149.4g582.4g217.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna940g2398kcal74.7g291.2g108.8g2.8g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429