Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 690g721kcal154.8g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )140g70kcal0.8g16.8g0.3g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.8g0.4g2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2889kcal363.6g138.4g93g16.2g
Valittu annoskoko1880g1445kcal181.8g69.2g46.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna940g722kcal90.9g34.6g23.3g4.1g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341