Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 800g1563kcal149.5g0g108g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g333g117kcal8g15.7g1.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)333g283kcal3.3g11.7g23.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%267g213kcal8.5g16g13.3g0g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g4441kcal342.2g100.8g293.2g5g
Valittu annoskoko1880g2220kcal171.1g50.4g146.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna940g1110kcal85.6g25.2g73.3g1.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329