Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2106g1603kcal39.6g326.4g4.2g21.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g949g266kcal5.7g56.4g1.9g23.7g
Sipuli (kuorittu)319g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g298g220kcal13.4g38.4g0.6g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1914g2756kcal306.3g47.9g149.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4254g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g43g102kcal2.3g17.9g2.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)43g111kcal5.5g5.1g7.7g0.2g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)43g306kcal0g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11177kcal753.8g1082.8g400.8g100.8g
Valittu annoskoko10000g5588kcal376.9g541.4g200.4g50.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2794kcal188.5g270.7g100.2g25.2g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774