Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana225g20kcal1.1g3.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Canderel makeutusjauhe36g138kcal1g33.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)563g4050kcal0.6g0.6g450g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g563g2903kcal56.3g128.3g240.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3762g15633kcal241.8g335g1483g0g
Valittu annoskoko1881g7817kcal120.9g167.5g741.5g0g
Annoskoko puolitettuna941g3908kcal60.5g83.8g370.8g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583