Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 113g196kcal19.8g0g13g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.7g5.6g2.3g0.2g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3762g2918kcal80.2g260.4g163.2g18.4g
Valittu annoskoko1881g1459kcal40.1g130.2g81.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna941g730kcal20.1g65.1g40.8g4.6g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542