Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3413g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g85g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 956g8451kcal0g0g955.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5546g19030kcal565.1g3882.3g66.6g194.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g54961kcal1130.2g7764.6g2044.4g388.2g
Valittu annoskoko10000g27481kcal565.1g3882.3g1022.2g194.1g
Annoskoko puolitettuna5000g13740kcal282.6g1941.2g511.1g97.1g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198