Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g425g259kcal55.7g4.7g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3401g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5527g18965kcal563.2g3869g66.3g193.5g
Oliiviöljy 238g2106kcal0g0g238.1g0g
Suola, annos 3g408g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42660kcal1237.8g7747.4g612.2g387g
Valittu annoskoko10000g21330kcal618.9g3873.7g306.1g193.5g
Annoskoko puolitettuna5000g10665kcal309.5g1936.9g153.1g96.8g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414