Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 802g1775kcal140.3g0g136.3g0g
Vehnälese, Liperin mylly200g287kcal30.1g18g11g110.2g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä511g562kcal39.9g92g2.6g40.9g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl40g333kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g6857kcal503.2g222g447.8g302.2g
Valittu annoskoko1884g3429kcal251.6g111g223.9g151.1g
Annoskoko puolitettuna942g1714kcal125.8g55.5g112g75.6g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540