Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g573g344kcal8.6g74.5g0.6g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g637g178kcal3.8g37.9g1.3g15.9g
Purjosipuli 637g146kcal11.5g15.3g1.3g13.4g
Kukkakaali 1273g306kcal23g28g3.8g29.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Vesi6366g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g21g34kcal3.6g4.4g0.2g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen318g105kcal10.5g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g2322kcal126.6g368.2g15.2g134g
Valittu annoskoko10000g1161kcal63.3g184.1g7.6g67g
Annoskoko puolitettuna5000g580kcal31.7g92.1g3.8g33.5g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985