Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 306g2222kcal3.6g1.2g249g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g399g1349kcal34.7g282.9g3.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g140g840kcal33.6g9.2g75.6g0g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g9.9g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)350g483kcal26.3g18.6g35g0g
Appelsiinimehu, 2 dl79g35kcal0.2g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3773g13188kcal271.8g1255.6g785.8g0.2g
Valittu annoskoko1887g6594kcal135.9g627.8g392.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna943g3297kcal68g313.9g196.5g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576