Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g803g1117kcal152.6g0g56.2g0g
Korppujauho 100g368kcal10.5g75.2g1g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)251g88kcal6g11.8g1.3g6.5g
Sipuli 111g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g3842kcal396.2g186g162.6g27.4g
Valittu annoskoko1888g1921kcal198.1g93g81.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna944g961kcal99.1g46.5g40.7g6.9g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628