JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1463g1830kcal307.1g0g65.8g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g213g487kcal68.1g1.1g23.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original27g19kcal1.1g2.1g0.8g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g80g314kcal25.5g0g23.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g5444kcal811.6g34g227.6g5g
Valittu annoskoko1888g2722kcal405.8g17g113.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna944g1361kcal202.9g8.5g56.9g1.3g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642