Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1449kcal2.4g0.8g162.4g0g
Sokeri 113g459kcal0g113.1g0g0g
Kananmuna, paistettu 73g148kcal9.4g0.2g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.8g3.1g9.1g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Raparperi 266g90kcal1.8g14.6g0.3g3.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 266g103kcal0.4g21.7g0.2g4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 12g40kcal0g9.8g0g0.2g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g266g932kcal37.3g149.1g20g26.6g
Voi 133g966kcal1.6g0.5g108.3g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g457kcal13.6g93.2g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g12360kcal188g1482.6g617.8g96.6g
Valittu annoskoko1888g6180kcal94g741.3g308.9g48.3g
Annoskoko puolitettuna944g3090kcal47g370.7g154.5g24.2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790