Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g1339g4754kcal87g428.5g308g24.1g
Taloussuklaa, Fazer402g2069kcal15.7g225g120.5g21.3g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g14065kcal242.2g1307.8g887.2g90.8g
Valittu annoskoko1888g7032kcal121.1g653.9g443.6g45.4g
Annoskoko puolitettuna944g3516kcal60.6g327g221.8g22.7g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745