Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta468g1684kcal60.8g327.5g9.8g16.4g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Sokeri 408g1655kcal0g407.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g160g1152kcal1.6g1.6g127.9g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 320g114kcal0.5g22.7g0.3g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g10122kcal193.4g1557.6g330g45.8g
Valittu annoskoko1888g5061kcal96.7g778.8g165g22.9g
Annoskoko puolitettuna944g2531kcal48.4g389.4g82.5g11.5g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095