Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g397g238kcal39.7g17.1g1.2g0g
Sokeri 675g2742kcal0g674.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.7g1g35.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 310g1063kcal31.6g216.9g3.7g10.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 57g212kcal10.6g6.3g12.4g17.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g715kcal0g0g79.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g11090kcal251.2g1869.8g265.2g56.4g
Valittu annoskoko1888g5545kcal125.6g934.9g132.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna944g2773kcal62.8g467.5g66.3g14.1g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920