Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 672g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 34g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Vehnälese 54g123kcal7.2g8.3g2.4g20.2g
Ruislese 46g128kcal6.9g11.9g2g17.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g134g497kcal18.8g73.9g10.8g14.8g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)403g1411kcal48.4g278.2g7.7g20.2g
Vehnäjauho puolikarkea 538g1844kcal54.8g376.3g6.5g18.8g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g8099kcal281g1508.8g59g188.2g
Valittu annoskoko1888g4050kcal140.5g754.4g29.5g94.1g
Annoskoko puolitettuna944g2025kcal70.3g377.2g14.8g47.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948