Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1058g7675kcal12.6g4.2g860.1g0g
Sokeri 600g2434kcal0g598.9g0g0g
Kananmuna, paistettu 388g784kcal49.6g1.2g65.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1375g4719kcal140.2g962.8g16.5g48.1g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Raparperi 1411g475kcal9.7g77.6g1.4g19.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1411g544kcal2.3g115.1g1.3g21.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g106g385kcal3.7g84.2g3.7g0g
Sokeri 282g1145kcal0g281.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 64g213kcal0g51.8g0g0.9g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g1411g4937kcal197.5g790g105.8g141.1g
Voi 705g5116kcal8.4g2.8g573.4g0g
Sokeri 450g1827kcal0g449.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 705g2420kcal71.9g493.7g8.5g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g65471kcal995.4g7853.8g3272g511.8g
Valittu annoskoko10000g32735kcal497.7g3926.9g1636g255.9g
Annoskoko puolitettuna5000g16368kcal248.9g1963.5g818g128g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790